Нестор Шуфрич заради друзів готовий на все

9 червня відзначається Міжнародний день друзів.

Політики, хоч і здаються нам людьми, що обертаються на іншій орбіті, у розповідях про своїх друзів виявилися дуже сентиментальними та навіть зворушливими.

tsn.ua з’ясовував, що означає справжня дружба для зірок політичного істеблішменту та шоу-бізнесу, серед яких і Нестор Шуфрич.

Заступник секретаря РНБО, а в минулому міністр надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич розповів, що поняття друг для нього дуже глибоке і особисте. Тому він вважає, що називати імена своїх друзів широкому загалу не етично.

“Друг, – говорить Нестор Іванович, – це той, хто супроводжує тебе по життю, і завжди разом із тобою, як то кажуть, і в радості, і в горі”. На його думку, друзів можна зустріти в будь-якому віці. “Хочу сказати, що друзі, як правило, з дитинства. Та не лише, так стається, що і в зрілому віці можна знайти справжніх друзів. Зазвичай такі події пов’язані з якимись життєвими обставинами. І ось тут справді зустрічаєш людей за принципом “друг пізнається в біді”. Якщо вимірювати дружбу цим мірилом, Нестору Шуфричу з друзями поталанило.

“Враховуючи останні 7 років мого політичного життя, міг би назвати, як мінімум, кілька разів, коли мої друзі, а коректніше навіть було б сказати товариші, проявили себе у складні періоди мого життя. Вони виявилися справжніми друзями. Я вдячний долі, що в моєму житті є люди, яким я можу довіритися цілком, до кого можу спокійно повернутися спиною і знати, що я і моя родина завжди будуть захищені”.

Пан Нестор готовий на все заради друзів. “Я впевнений, що ті друзі, які в мене з дитинства, їх небагато, віддадуть усе заради того, щоб допомогти мені. Як і я зроблю усе, аби допомогти їм”, – запевняє він. Та не тільки в біді хотів би Шуфрич бачити друзів поряд із собою.

“На жаль, в радості ми приділяємо одне одному набагато менше уваги. Я б хотів, щоб саме хвилини радості об’єднували для спілкування близьких людей. Приємно, коли в балансі радості і життєвих складнощів, терези на боці позитивних емоцій”, – підсумовує він.

tsn.ua