Чопська митниця відзначила журналістів

У теплій дружній атмосфері відзначили День журналіста закарпатські власкори центральних та репортери обласних ЗМІ з керівництвом Чопської митниці.

Вітаючи мас-медійників, Олександр Похилько підкреслив важливість професії журналіста в суспільстві та неупереджене їх ставлення до своїх обов’язків.

«Ваші професійність, талант та об’єктивність формують думки, настрої і моральний стан широкого загалу громадян. Пропускаючи інформацію через себе, змальовуючи своє сформоване бачення подій та явищ життя, ви  безпосередньо впливаєте на суспільну свідомість.

 

Приємно відзначити, що закарпатські журналісти завжди залишаються у вирі актуальних та непересічних подій краю. Також не залишається поза вашої уваги і робота Чопської  митниці, важливі події якої ви висвітлюєте неупереджено та чесно, підвищуєте імідж професії митника. У нас з вами побудований міцний фундамент тісної співпраці, яка загартована вже багатьма роками.

З нагоди вашого професійного свята щиро бажаю міцного здоров’я, успіхів у вашій нелегкій повсякденній роботі, нових творчих здобутків та оптимізму. Нехай ваші серця і надалі черпають сили і наснагу з чистого джерела правди, добра і любові», – побажав наприкінці виступу Олександр Іванович.

Журналісти щиро подякували керівнику митниці за відвертість у стосунках та відкритість у роботі Чопської митниці, повідомила zakarpatpost.net  Вікторія Сенгетовська, прес-секретар Чопської митниці.

zakarpatpost.net