Віктор Балога подарував футбольним командам Мукачівщини спортивну форму та м’ячі

У день початку європейського чемпіонату-2012 сільські футбольні команди Мукачівщини – учасники першості району – отримали подарунки від Віктора Балоги.

Акція має на меті підтримку місцевого спорту та, зокрема, футбольного руху. Презенти представникам команд вручив син Віктора Івановича – Андрій.

Нині футбольні команди Мукачівщини, як і всього Закарпаття, переживають не найкращі часи. Добра справа тримається виключно на ентузіазмі чи то сільських голів, чи то президентів клубів або ж самих гравців. Організація тренувань, участь у першості, поїздки на матчі потребують чималих матеріальних затрат. І без спонсорської підтримки сільським футболістам було б взагалі сутужно.

Усвідомлюючи це, Віктор Балога нещодавно виступив з пропозицією надати командам Мукачівщини посильну допомогу. Така ініціатива була радо підтримана районною федерацією футболу. І ось сьогодні, саме в день, коли українське суспільство живе в очікуванні головного футбольного турніру Європи, перші 8 команд отримали подарунки. Це комплекти спортивної форми для гравців та воротаря, футбольні м’ячі, сітки для воріт і кутові прапорці.

Загалом, за словам Андрія Балоги, впродовж найближчих днів комплекти форми та спортивного інвентарю отримають усі 18 команд Мукачівщини, які входять до складу районної Федерації футболу, повідомляє uzhgorod.in