Закарпатському архіву не вистачає 90 тисяч на фуршет

На останній сесії обласної ради депутати «завалили» зміни до архівної програми, які їх пропонував внести директор обласного архіву Михайло Місюк.

За це рішення проголосували лише 53 із 108 депутатів. До програми, яка розрахована на період до 2015-го року, і на яку вже виділено більше п’яти мільйонів гривень директор архіву просив внести зміни – додати 90 тисяч гривень.

Її мали витратити на фуршет, проживання та проведення зустрічі керівників державних архівних служб України, Росії та Білорусії, яка вже відбулася на базі готелю-ранчо «Золота гора».

Нагадаємо, що з 27 травня по 1 липня в області відбулася зустріч працівників архівної справи, участь в якій взяли голова Державної архівної служби України Ольга Гінзбург, керівник Федерального архівного агентства Російської Федерації Андрій Артізов, директор Департаменту з архівів та діловодства Республіки Білорусь Володимир Адамушко, директор Державного архіву в Закарпатті Михайло Місюк.

Участь у відкритті конференції взяли й голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида та Ужгородський міський голова Віктор Погорелов.

mukachevo.net