Закарпатка, захищаючи чоловіка, який підпалив їй волосся, вигадала історію про вибух газу

Майже детективна історія, що сталася 11 червня в с. Онок на Виноградівщині, без перебільшення, підняла на ноги газовиків, еменесників, працеохоронців. Адже сприйняли її як трагедію!

Згідно з  першим поясненням подружжя Ірини та Василя Б., трафунок виглядав так: доглядаючи за родиною пенсіонерів Данко, що проживають в Оноку по вул. Українській,200, жінка зробила невдалу спробу запалити духовку, внаслідок вибуху газу отримала термічні ушкодження вогнем… Ця версія була запропонована на другий день  лікарям травматологічного відділення Виноградівської райлікарні. Медики констатували термічні опіки полум’ям  лівого плеча та шиї 2-3 ступеня.

…І закрутився розслідувальний маховик. Лікарі повідомили  владу, еменесників,  газовиків Виноградівської філії, ті – ПАТ «Закарпатгаз» та Держгірпромнагляд. Нещасний випадок  із тяжкими наслідками  при користуванні газом у побуті належить розслідувати! Проте газові прилади, якими користувалась потерпіла, несправними чи післяаварійними не виглядають. Витратили два дні часу, аж доки не відкрили потаємної «скриньки» з… банальною побутовою історією. З’ясувалося, подружжя напідпитку затіяло звичайну сімейну сварку. Завершилася вона екзекуцією: чоловік, ніби-то припалюючи цигарку, запалив дружині волосся, від якого зайнялася і її синтетична майка.

«Я погасила полум’я водою, – написала у підсумковому зізнанні Ірина Б.- Версію про газ вигадала, бо боялася невтішних наслідків для свого чоловіка.»
   …Така ось провінційна Санта – Барбара…

zakarpattya.net.ua