Колектив газети «Відомості міліції» відзначає 16-у річницю

15 червня колектив видання «Відомості міліції» відзначив 16-у річницю своєї діяльності на закарпатському медійному просторі. Щоб привітати редакційну колегію, зібралися керівники обласного управління міліції та працівники відомчої прес-служби.

Газета вийшла у світ у далекому 1996 році.

– 16 років це великий період часу, який дає нам можливість говорити не лише про тенденції у роботі видання, а й про його здобутки. Оскільки «профільні журналісти» першими дізнаються інформацію кримінального характеру, то вони зайняли своє місце у інформаційному полі. Саме завдяки такій роботі, громадськість краю завжди добре та неупереджено поінформована щодо криміногенної ситуації, – зауважив перший заступник начальника УМВС полковник міліції Василь Буковчаник.

 

 

 

 

 

 

Газета виходить у світ тиражем майже п’ять тисяч примірників. Це робить друковане міліцейське видання одним з найчитабельніших на Закарпатті. У плани видавців входить розширення дилерської мережі, кольоровий друк тощо.

– Перегортуючи щотижневик сторінку за сторінкою, читачі мають можливість не лише «опинитися» на місці події, а й дізнатися про нелегке життя особистостей, які день і ніч вартують на безпеку закарпатців. – розповідає працівник міліцейської прес-служби, постійний дописувач «Відомостей міліції» Володимир Павлюх.

З нагоди річниці керівництво обласної міліції нагородили Почесною грамотою УМВС Ольгу Стефанець, Софію Чернікову та Юрія Гендеру. Саме завдяки щоденній праці цих людей газета «Відомості міліції» кожного тижня потрапляє на прилавки кіосків.

zakarpatpost.net