Колишній зек пограбував на Мукачівщині магазин

Зухвалець вчинив сварку з продавцем, витягнув з кишені ніж і став погрожувати жінці розправою. Відтак вибіг з магазину з товаром і зник.

Післяобідньої пори в продуктовий магазин села Червеньово Мукачівського району зайшов підозрілий відвідувач. Зовнішність незнайомця не викликала жодних позитивних асоціацій, тож продавець відразу насторожилася. Тим часом покупець замовив пляшку горілки, хліб і ковбасу.

Всього вийшло на суму 54 гривні, проте коли дійшло до розрахунку, зухвалець вчинив сварку з продавцем, а далі витягнув з кишені ніж і став погрожувати жінці розправою. Відтак вибіг з магазину з товаром і зник.

Оговтавшись, перелякана жінка повідомила про напад своєму керівництву, а вже ті заявили в міліцію. На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група райвідділу міліції. Невдовзі дільничні затримали нападника, яким виявився 69-річний житель села В.Лучки.

Чолов’яга цей має за плечима вже кілька судимостей. В затриманого вилучили півметровий ніж, який той ховав у рукаві піджака, а також крадений з магазину товар.

За фактом розбійного нападу (ст.187 ч.1 ККУ) міліція порушила кримінальну справу. Сільському розбійнику загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

zakarpatpost.net