У Чопі жінка віддала телефонному шахраю більше 8 тисяч гривень

Про телефонні шахрайства з псевдо-правоохоронцями говориться багато, громадян застерігає міліція, однак вони й далі надміру безпечні. Як наслідок, стають легкою здобиччю невідомих пройдисвітів.

Так, із заявою в міліцію днями звернулася жителька міста Чоп. Їй зателефонував невідомий чоловік, який назвався слідчим міліції з Житомирщини. Незнайомець ошелешив жінку словами про те, що її син вчинив бійку, під час якої пошкодив чужий ноутбук вартістю 8500 гривень.

Він затриманий міліцією, але справу можна заладнати, коли вона відшкодує заподіяні потерпілому збитки… Мати чесно переказала на вказаний їй рахунок гроші в сумі 8500 гривень, а вже потім дізналася від сина, що ніяка міліція його не затримувала й нікого він не бив…

Ошуканій закарпатці нічого не залишалося, як звернутися в міліцію. За фактом шахрайства вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Шахрая розшукують, однак зробити це буде важко, бо шахраї зазвичай вибирають жертву навмання, а, отримавши гроші, відразу міняють свої телефонні номери. Залишається одне—бути самому пильними.

zakarpatpost.net