“Спецназівець” догуляв у міськвідділі міліції

Наряд Державної служби охорони опівночі отримав інформацію про надходження сигналу «Тривога» з кафе по вулиці Легоцького в обласному центрі, яке охороняється.

Негайно прибувши на місце виклику, міліціонери виявили у приміщенні закладу переляканих жінку та дівчину, співробітників бару, та агресивного чоловіка, який голосно нецензурно лаявся та розмахував руками. Останній, зайшовши в кафе, влаштував сварку з жінками після того, як ті відмовили йому у подальшому обслуговуванні: вжито чоловіком було занадто багато. Злякані жінки викликали міліцію.

Побачивши міліціонерів, хлопець базапеляційно заявив: «Я спецназівець, йдіть звідси, бо покажу вам, де раки зимують!» Втім, продемонструвати свою «підготовку» 33-річному непрацюючому не вдалося – за мить на його руках замкнулися наручники.

Щоправда, погрози правоохоронцям продовжували лунати і в авто, яким затриманого везли на освічення, і в міськвідділі міліції, куди його доставили працівники УДСО. Але слова так і лишилися марними. Вгамувавшись, горе-«спецназівець» дізнався, що відповідати йому доведеться за порушення статті 129 Ч.1 Кримінального кодексу України (погроза вбивством).

zakarpatpost.net