Гральний бізнес у Мукачеві “кришують” правоохоронці

27 червня у програмі “Гроші” на каналі 1+1 показали репортаж “Рулетка під фуражкою” – про гральний бізнес у Мукачеві.  За фактами, викладеними у сюжеті телепрограми «Гроші», прокуратурою Закарпаття проводиться перевірка.

У телесюжеті висвітлені факти здійснення у місті Мукачево незаконної підприємницької діяльності по гральному бізнесу та «кришування» його правоохоронцями.

На даний час прокуратурою Закарпатської області проводиться перевірка в порядку ст.. 97 КПК України за цими фактами. Контролюючим органам вже направлено запити про встановлення власників будівель та підприємців, які здійснюють незаконну діяльність у закладах показаних у сюжеті. Про результати перевірки та прийняте прокуратурою рішення, буде повідомлено додатково.

Разом з тим, слідчим відділенням Мукачівського МВ УМВС України в Закарпатській області вже розслідується кримінальна справа, порушена за фактом зайняття гральним бізнесом у підвальному приміщенні Мукачева, повідомили “НЕДІЛІ” у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

zakarpatpost.net