Ефір програми “Україна чудес” із сюжетами, знятими в Ужгороді, відбудеться у серпні

В обласному центрі завершилися знімання сюжетів для телевізійного проекту “Україна чудес”.

Відтак його зірки – ілюзіоністи брати Сафронови – зустрілися з міським головою Віктором Погорєловим, аби подякувати місту за прийом.

В Ужгороді “магам і чарівникам” неабияк сподобалося, зізналися брати, адже найзахідніший обласний центр України володіє надзвичайною аурою. Про це вони сказали мерові, він же, своєю чергою, представив Ужгород як особливе місто, яке вирізняється власним характером, що сформувався через географічне розташування на перетині кордонів та цікаву й складну історію, як місто, яке вирізняється поліетнічністю і толерантністю.

Гості розсипалися в компліментах місту – нашому містичному замку, смачній кухні ужгородських ресторанів і, як акцентували брати, абсолютно чарівним цукеркам місцевого виробництва. Відтак брати Сафронови залучили мера до виконання фокусу – намагалися довести, що вони справжні чарівники і в кілька спроб витягали з колоди загадані карти.

Чи повірили представники міської влади в магію ілюзіоністів – питання залишається відкритим. А от що сталося без жодних “фокусів” – це обмін подарунками – брати вручили міському голові подяки від імені “Нового каналу” та сувеніри, самі ж на згадку отримали книжки про Ужгород та світлину з видом нічної набережної.

Ефір програми “Україна чудес” із сюжетами, знятими в Ужгороді, відбудеться у серпні, – повідомили zakarpatpost.net  у  прес-службі Ужгородської міської ради.

zakarpatpost.net