Молодим тячівцям влада влаштувала концерт «Шоколадок» та «Гламуру»

На урочистий концерт, що відбувся за сприяння депутата обласної ради Михайла Шелевера, було запрошено зірковий десант – заслужену артистку України Наталію Карпу, співачку МІА, гурти «Шоколадка» та «Гламур».

Чимало офіційних і святкових заходів відбулося у районі з нагоди відзначення Дня молоді та 16-ої річниці Дня Конституції. Підключилися до їх організації працівники державних структур та відділу культури, представники громадських та політичних організацій.

Надзвичайно приємний сюрприз отримала молодь Тячівщини з нагоди відзначення свого свята. На урочистий концерт, що відбувся за сприяння депутата Закарпатської обласної ради Михайла Шелевера, було запрошено зірковий десант – Заслужену артистку України Наталію Карпу, співачку МІА, гурти «Шоколадка» та «Гламур».

Святкування Дня молоді організатори вирішили об’єднати з відзначенням Дня Конституції. Відтак у райцентрі, на площі Поштовій відбулися народні масові гуляння з великою розважальною програмою. І стали черговим підтвердженням того, що молодість – це стан душі, який не залежить від віку. Не тільки представники молодого покоління, а й різновікова аудиторія веселилась, танцювала, насолоджувалась приємним відпочинком.

Свої таланти перед публікою показала талановита юнь Тячівщини – кращі виконавці та колективи художньої самодіяльності, аматори сцени. Потішив публіку своїми композиціями Іван Пилипець – співак та композитор з Хустщини. Ну а виступ запрошеного зіркового складу публіка прийняла просто «на біс».

Супроводжувався концерт показом тематичних слайдів з життя молоді Тячівщини та привітанням від голови Тячівської РДА, депутата Закарпатської обласної ради Михайла Шелевера. У ньому – найкращі побажання добра, дерзання та досягнень у житті.

Активісти Тячівської районної молодіжної громадської організації «Молоді регіони» підготували для молоді єврофлаєра із закликом до згуртування у становленні громадянського суспільства. Адже талановита та активна молодь – найбільший чинник успішності розвитку держави.

Також з нагоди відзначення Дня Конституції голова адміністрації Михайло Шелевер надіслав вітання активу та громадськості району.

Л. Немеш

tyachiv-rda.gov.ua

Від редакції zakarpatpost.net – Цікаво у скільки обійшовся такий зірковий десант артистів пану Шелеверу?