Прокуратура Закарпаття проводить перевірку по ДТП біля кордону із постраждалими та одним загиблим

1 липня, близько другої години ночі, на відрізку державного кордону України з Угорщиною між селами Есень та Мінеральне, окремим відділом прикордонної служби «С», Західного регіонального Управління Державної прикордонної служби , при спробі незаконного перетину кордону було затримано двох чоловіків – 54-річного та 60-річного закарпатців. 

Четверо закарпатців віком від 20 до 25 років, заскочили у фургон вантажного автомобілю, та скоївши ДТП із службовим автомобілем прикордонного загону, втекли.

При затриманні втікачів прикордонники, для освітлення території, застосували сигнальні засоби, в результаті чого, ймовірно, могло виникнути загорання автомобіля втікачів.

Відтак, близько 2.45 ночі, нарядом дорожньої патрульної служби УМВС в Закарпатській області на автодорозі «Чоп-Мукачево», між селами Велика Добронь та Демечі, Ужгородського району на узбіччі виявлено цих чотирьох чоловіків з різного ступеня тілесними ушкодженнями. Один з яких помер на місці ще до приїзду «швидкої». Зі слів медпрацівників отримані ними травми характерні для ДТП.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів автомобіль, на якому втікали хлопці, виявлено на одному з приватних підприємств у с. Тийглаш. Його задня частина пошкоджена вогнем. Автомобіль поміщено на штрафмайданчик Ужгородського РВ УМВС України в Закарпатській області.

На даний час правоохоронцями вживаються заходи направлені на встановлення обставин, свідків та очевидців події, проводиться перевірка в порядку ст.97 КПК України.

Хід дослідчої перевірки прокуратурою області взято на контроль, повідомили газеті “НЕДІЛЯ” у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

zakarpatpost.net