У Виноградові відкрили виставку молодих художників

У виставковому залі арт-кафе «Гелена» у Виноградові урочисто відкрито виставку творів молодих митців присвячену Дню молоді.На виставці представлено роботи різних жанрів – графіка братів Ігоря і Богдана Куриляків з Виноградова та  Альони Стасюк з Широкого, картини з бісеру Світлани Суходольської з Олешника, декоративні вироби городянки Анастасії Пилипчинець. Найбільшу частину зали заповнили картини студентки Ужгородського коледжу мистецтв ім. А.Ерделі, виноградівчанки Люби Шпак. Її полотна насичені багатою палітрою, в кожній роботі відчуваються традиції Закарпатської школи живопису, вміло поєднані з сучасними стилями образотворчого мистецтва.

Відкриваючи виставку, головний спеціаліст відділу культури і туризму Святослав Гал відмітив, що роботи, які представлені – це тільки невелика частина творів, які вражають своєю професійністю, новизною і багатством внутрішнього світогляду. Закликав інших авторів-початківців доповнювати експозицію, не боятися демонструвати свій талант.
 
Теплі слова привітань, побажання подальшого творчого злету, успіхів і визнання адресували молодим талантам відвідувачі, а також батьки та друзі. Виставка триватиме протягом місяця. Отож, запрошуємо всіх поціновувачів мистецтва до виставкової зали.

Любов Токач, Новини Виноградівщини