Через витік газу у Перечині замінили 200 метрів труб

У зв’язку з витоками газу в районі залізничного вокзалу у Перечині місцева філія ПАТ «Закарпатгаз» у вівторок, 26 червня, локалізувала аварійну ситуацію на газопостачальних трубах по вулиці Маяковського. У середу, 27 червня, спільно з Ужгородським управлінням товариства було замінено 200 м газопостачальних труб, що стали непридатними до використання.

Як уже повідомлялося, більша частина закарпатського райцентру Перечин декілька днів була відключена від газопостачання.

За словами  в. о начальника Перечинської філії Андрія Лещишина, про аварійну ситуацію було повідомлено органи місцевої влади та мешканців будинків, що відключалися від газопостачання.

У четвер, 28 червня, аби перечинці протягом усіх святкових днів не залишалися без газу, працівники ПАТ «Закарпатгаз» відновили газопостачання на ділянці з ушкодженими газопостачальними мережами. Про це  повідомили в прес-службі “Закарпатгазу”.

Завдяки сумлінній роботі  керівників середньої ланки Тараса Стегури та Миколи Івасія, слюсарів Ужгородського управління Степана Майора і Миколи Чурініна та Перечинської філії Любомира Комеси, Андрія Машкаринця, Івана Буняка й Івана Опеаленика 1500 споживачів отримали газ вже увечері 28 червня.