На Ужгородщині затримали УаЗ із 2 тонами крадених металоконструкцій

О другій годині ночі наряд Державної служби охорони під час патрулювання території об’єкту, який охороняється, поруч з селом Ратівці почули з сусідної, закинутої ферми шум флексу та побачили сяєво іскр – скоріш за все там різали метал. Виявивши підозрілу обстановку, охоронці повідомили про неї чергову частину ДСО. Було вирішено детальніше ознайомитися з ситуацією. Натомість «роботи» на фермі завершувалися, а підозрювані збиралися від’їжджати.

Співробітники ДСО серед поля зупинили автомобіль УАЗ, який з виключеними фарами полишав місце події. Машина просто таки просіла під вагою вантажу.

Жодних документів ні на авто, ні на вантаж у водія, 32-річного непрацюючого мешканця села Середнє, не виявилося. Охоронці викликали слідчо-оперативну групу. Міліціонери виявили у мікроавтобусі майже 2 тони метлевих конструкцій, які двоє непрацюючих зрізали на фермі.

Їх було затримано, а автомобіль доставлено на штрафмайданчик Ужгородського райвідділу міліції. Наразі проводиться перевірка за заначеним фактом.

zak-umvs.gov.ua