Прокурор Закарпаття каже, що смерть дівчини з Черкас наступила внаслідок розчленуванням тіла навпіл

Анатолій Петруня прокоментув смерть черкашчанки на колії.

Згідно пояснень машиніста, який бачив потерпілу, вона сиділа на узбіччі насипу, тобто була живою. Після проходження потягу вона була перерізана.

До слова, швидкість руху цього потягу була близько 20 км. На сьогодні, згідно матеріалу судмедекспертизи, тілесних ушкоджень окрім транспортного пошкодження не було.

Крім того, за словами Петруні, усі пошкодження були нанесені прижиттєво.

Також прокурор зазначив, що тіло дівчини було відправлене по місцю проживання батьків. Вони ж відмовилися забирати тіло з моргу, і вимагають провести додаткову експертизу.

Стосовно тези про чорних трансплантологів, то інформація про зниклі внутрішні органи на сьогодні у слідства відсутня. «Звідки інформація про відсутність органів ми не знаємо, слідство такими даними не володіє» – зазначив Петруня.

На даний час за фактом смерті дівчини Закарпатська транспортна прокуратура призначила повторну перевірку в порядку ст. 97 КПК України, в т.ч. перевіряються доводи, викладені у заявах батька загиблої.

Останній наполягає на тому, що його дочка не могла вчинити самогубство. Вона ще 6 травня зникла по дорозі на роботу у Києві, а знайшли її мертвою аж на Закарпатті.

mukachevo.net