Виноградівщина отримала понад 1,4 млн грн субвенцій на ремонт доріг

Місцеві бюджети Виноградівського району отримали з державного бюджету понад 1,4 мільйона гривень субвенції на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах.

Це становить майже половину визначеного для району обсягу на 2012 рік. 8 червня голова обласної державної адміністрації Олександр Ледида затвердив узагальнений перелік об’єктів та замовників будівництва, реконструкції ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам у 2012 році.

Це дало можливість органам місцевого самоврядування розпочати у червні цього року проведення робіт з ремонту комунальних доріг. Станом на 1 липня 2012 року вже відремонтовано 8 вулиць, зокрема: Возз’єднання та Тюльпанів у м.Виноградові; Шевченко, Незалежності, Миру в с.Букове; Шевченко в Малій Копані, Дружби в Черні, Кошута в Чорному Потоці та мостові переходи в селі Гудя.

Протягом цього року заплановано відремонтувати, реконструювати 61 об’єкт доріг, що належать до комунальної власності територіальних громад Виноградівського району. Проо це  повідомили в прес-службі Виноградівської РДА.