В Ужгороді відбудеться шоу малої приватної авіації

12-14 липня на Закарпатті пройде “Goral Music Avia Bike Ukraine 2012” – свято байкерів та авіаторів. Організатори обіцяють незабутнє, перше в СНД шоу малої приватної авіації.

Свято розпочнеться у четвер, 12 липня, і триватиме до 14 липня. Байкери традиційно зустрінуться на в’їзді до міста, а авіатори – в Ужгородському аеропорту.

Цього року міська влада перенесла зліт у Боздоський парк, попередньо планувався  стадіон «Автомобіліст».

У суботу, 14 липня, о 12.00 із площі Ш. Петефі розпочнеться парад містом байкерів та авіаторів. Потім усі поїдуть в аеропорт, де виступлять каскадери з Угорщини, а після цього – у небо злетять літаки.

Цього року на зліт зберуться гості із 15 країн. Тільки мотоциклів буде понад 2000.

В Ужгороді приземляться 64 іноземні літаки і близько 15 українських, які підтвердили участь. Прилетять 4 літаки з Англії, а також із Польщі, Литви, Франції, Іспанії.

Вхід на фестиваль коштуватиме 40 гривень у четвер і по 50 грн у наступні дні. Авіашоу – безкоштовне. Учасників свята та глядачів розважатимуть гурти «Мандри» та «Бумбокс».

У програмі крім  того – традиційний бограч, бик на вертелі, проведення конкурсів, нагородження найяскравіших учасників призами, – повідомили з Ужгородського прес-клубу.