Балоги подарували іршавським листоношам велосипеди

Голова обласної ради Іван Балога та депутат обласної ради Павло Балога вручили листоношам Іршавщини 84 нових велосипедів. Участь в заході взяв й міський голова Степан Бобик.

Іршавський район на 90 відсотків сільський район. Всього в районі – 25 сільських рад, до яких входять 47 сіл.

«Тут листоношам завжди вистачає роботи. У нас є села, протяжність яких більше десяти кілометрів. Нерідко працівникам пошти доводиться долати кілька кілометрів пішки, з важкою сумкою на плечі добиратися з одного села в інше. Велосипед для листоноші справді неоціненний помічник. Дуже приємно, що депутат обласної ради від Іршавського району Павло Балога оперативно відреагував на наші прохання і вручив працівникам такий необхідний для роботи подарунок», – каже начальник Центру поштового зв’язку №3 Ольга Савко.

Також вона повідомила, що 79 двоколісних машин дісталися поштовикам району, 5 – міста Іршави. Таким чином, забезпечити велосипедами вдалося усі без виключення населені пункти Іршавщини. До минулого року “Укрпошта” виділяла для потреб своїх працівників 3-5 велосипедів на рік. На Іршавщині їх востаннє отримували у 1998 році.

 

 

 

 

 

 

Вручали двоколісний транспорт на подвір’ї Іршавського поштового відділення.

Насамперед голова обласної ради Іван Балога щиро подякував листоношам за сумлінну працю. Також він висловив впевненість, що отримані велосипеди додадуть динаміку в роботі сільського поштаря.

«Для жителів села ваша робота дуже важлива. Листоноша – це дещо більше, ніж професія. Він доставляє пошту та кореспонденцію, старшим людям пенсію, і все це за будь-якої погоди. Поштовий зв’язок і досі залишається одним з найнадійніших Сфера послуг має покращуватися. Бажаю Вам, щоби ви доносили до людей лише хороші звістки»,- звернувся до присутніх керівник облради.

Нагадаємо, що дещо раніше за сприяння команди Віктора Балоги оновився транспортний парк поштарок Хустщини, Рахівщини та Тячівщини . Іван Балога запевнив, що ця добра справа матиме продовження і в інших районах області, повідомили zakarpatpost.net  у прес-службі облради.