В УМВС області відбулося засідання колегії за підсумками роботи правоохоронців у першому півріччі

Серед питань, винесених на розгляд колегії, були стан криміногенної обстановки, підсумки проведення Євро-2012, кадрова політика, а також підготовка до введення в дію нового Кримінально-процесуального кодексу.

Начальник УМВС генерал-майор міліції Віктор Русин розпочав роботу з того, що поінформував її учасників про деякі результати колегії МВС, яка відбулася днями в Києві.

Учасники наради торкнулися кола актуальних питань. Серед них – протидія економічним злочинам, незаконному обігові наркотиків, необхідність реорганізації окремих підрозділів, які безпосередньо контактують з населенням.

Керівник УМВС також звернув увагу на проблемні моменти, які можуть виникнути з введенням в дію нового КПК України, наголосивши, що заняття з особовим складом міліцейських підрозділів потрібно розпочинати вже зараз.

Крім того, Віктор Русин звернув увагу керівників районних підрозділів на необхідності більш ефективної роботи із випускниками відомчих навчальних закладів, адже вони – майбутнє української міліції. Наголошувалося також на необхідності принципового та жорсткого реагування на всі випадки порушення законодавства та вимог службової дисципліни з боку працівників міліції.

Учасники наради розглянули цілий ряд інших питань, звертаючи увагу, перш за все, на проблемні місця у роботі з тим, щоб у другому півріччі виправити помилки.

zak-umvs.gov.ua