Після відпустки губернатор Закарпаття вирішував проблемні питання закарпатців

Голова облдержадміністрації Олександр Ледида провів прийом громадян. Закарпатці мали змогу особисто звернутися до очільника області з проханнями сприяти вирішенню проблемних питань.

На прийомі також був присутній заступник голови обласної адміністрації Михайло Попович.

Пані Маріанна, що проживає у Перечині, у голови облдержадміністрації просила допомоги у вирішенні земельного конфлікту. Сусід жінки з квітня 2012 року будує помешкання, захоплюючи частково її земельну ділянку. Пані Маріанна зверталася до Перечинської міської ради, та це не допомогло залагодити суперечки. Олександр Ледида питання відправив на розгляд обласної земельної комісії, яка має вивчити ситуацію та зробити відповідні висновки.

Галина Петрівна, що вчителює у одній із шкіл Свалявського району, скаржиться на дії старших колег. Пані Галина вчителем працює два роки, зараз має всього чотири робочих години протягом тижня, в той час, коли її колега-пенсіонерка – 14 годин. Дирекція школи збільшувати кількість робочих годин не бажає. Ситуацію, за дорученням керівника краю, має вирішити районне управління освіти.

Надати матеріальну допомогу на лікування просила пані Ольга із села Калини, Тячівського району. Жінка погано бачить, тому потребує лазерної корекції зору. Голова облдержадміністрації підписав розпорядження на видачу грошової допомоги.

Всього ж упродовж прийому до керівництва області звернулось по допомогу 12 закарпатців, повідомили “НЕДІЛІ” у прес-центрі ОДА.

zakarpatpost.net