Мешканець Виноградова щоб приховати вбивство, влаштував у квартирі пожежу

До чергової частини Виноградівського райвідділу міліції Закарпатської області надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку.

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група. В одній із кімнат обгорілої квартири правоохоронці виявили тіло жінки без ознак життя з наявними тілесними ушкодженнями. Проведена судово-медична експертиза встановила що сама потерпіла не могла їх нанести. Було зрозуміло, що треба шукати того, хто ще був у квартирі.

Працівники карного розшуку опитали сусідів, знайомих жінки, збирали будь-яку інформацію, яка б змогла допомогти у розкритті злочину. Так, проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці вийшли на 26-річного жителя Виноградова.

В ході опитування чоловік зізнався, що напередодні заходив до потерпілої. Після чарки-другої між ними виникла сварка. Чоловік не втримався і наніс кілька ударів, від яких жінка впала на підлогу. Зрозумівши, що жінка не подає ознак життя, чоловік вирішив приховати злочин, запаливши ковдру у кімнаті. Він сподівався, що пожежа знищить усі сліди. Та не так сталося.

За вказаним фактом, 9 липня слідчим відділом Виноградівського РВ УМВС України порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Проводиться досудове слідство. Затриманому загрожує позбавлення волі від семи до п’ятнадцяти років.

zak-umvs.gov.ua