Шуфрич порівняв Партію регіонів з дівчиною

На думку регіонала, її треба не любити, а відчути.

Заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони, регіонал Нестор Шуфрич вважає, що Партію регіонів треба не любити, як дівчину, а відчути.

Про це він розповів gazeta.ua. Нардеп поїхав у регіони і зустрівся з колективом Вінницького трамвайно-тролейбусного управління.

“Я зараз у відпустці, але взяв на себе сміливість і відповідальність приїхати у той регіон, в якому традиційно голосують за наших опонентів. Зрозуміло, що владу завжди не люблять, але влада – не дівчина, її потрібно не любити, її потрібно відчувати”, – заявив Шуфрич.

Він наголосив, що на сьогоднішній день Партія регіонів за рейтингами стоїть на першому місці.

“Трошки далі – Об’єднана опозиція, потім “Удар” Кличка, Комуністична партія. Можливо, “Свобода” подолає 5-відсотковий бар’єр, а за ними і наша красуня Королевська”, – сказав Шуфрич.

Регіонал похвалився, що при новій владі ВВП зріс з 913 мільярдів гривень до 1 трильйона 316 мільярдів гривень. “Пенсія була у 2009 році 55 доларів, а тепер знову повернулася до 105-107 доларів. Також і зарплата зросла на 1 тисячу гривень за два роки”, – додав Шуфрич.

Коли після цих слів трудівники почали невдоволено шуміти, регіонал додав: “Я розумію питання в ваших очах: насправді не на 1 тисячу, а реально на 600 гривень, бо 400 з’їли вартість товарів та послуг, особливо комунальних. Але цього вимагав МВФ”.

tsn.ua