Холодна кава може замінити віагру

Найбільше на організм впливає кава, зварена у турці.

Холодна кава підвищує лібідо як у чоловіків, так і у жінок, заявили науковці з американського Південно-Західного університету. Фахівці провели ряд досліджень, в ході яких з’ясувалося, що цей напій стимулює сексуальне збудження.

У першому експерименті вчених взяли участь 240 людей у віці від 26 до 47 років. Частина з них мала знижений лібідо.

Регулярно споживаючи по 150 мл холодної кави в обід, 67% з 120 чоловіків зізналися згодом, що проблеми з потенцією їх стали турбувати значно рідше, а 13% респондентів похизувались, що тривалість статевого акту у них зросла з однієї-двох хвилин до десяти.

Жінки ж після кави, випитої в денний час, ввечері отримували оргазм значно швидше, ніж раніше.

Ізраїльський сексолог Барух Йешін продовжив дослідження американських учених. Він вирішив з’ясувати, яка кава максимально корисна для лібідо в літню пору року.

Спеціаліст відібрав 64 пацієнтів і регулярно поїв їх різними сортами напою днем, вранці і ввечері. Результати експерименту показали, що найбільше вплив на людський організм надає кава, зварена в турці.

Напій треба варити ввечері, перед сном, і залишити у холодильнику. Для підняття лібідо вранці чоловікові потрібно випити не менше 150 мл холодної кави, жінкам – від 100 до 150 мл.

Найкращим часом для літнього сексу вчені називають період з 7:30 до 8:00 ранку.

tsn.ua