Сьогодні у Чопі гратиме “Горверла” з “Карпатами”

У рамках навчально-тренувального збору на Закарпатті команда «Карпати» U-19 сьогодні зіграє свій другий контрольний спаринг.

Суперником підопічних Володимира Беззуб’яка та Любомира Вовчука будуть їхні однолітки з ужгородської «Говерли». Гра на полі стадіону «Локомотив» у Чопі, на якому і проводять свій збір «зелено-білі», розпочнеться об 11:00.
 
Рівно тиждень юніори «Карпат» готуються до прем’єрної першості України U-19 на закарпатській землі. Щодня команда проводить по два тренування, а окрім того ще й проводяться теоретичні заняття. Запланував тренерський штаб «зелено-білих» і три контрольних спаринги. Сьогоднішній поєдинок проти 19-річних вихованців ужгородської «Говерли» буде для нашої команди вже другим у Чопі. Нагадаємо, минулої неділі карпатівці зіграли також проти ужгородців з того ж таки ФК «Говерла». Але суперником була команда «ведмедів» U-21, яка, між іншим, сьогодні о 18:00 в Одесі розпочне свій поєдинок першого туру молодіжної першості України проти одноліток з місцевого «Чорноморця».
 
Гра проти молодіжки «Говерли» підопічним Володимира Беззуб’яка та Любомира Вовчука далася непросто, але зіграли вони гідно. Практично в жодному компоненті «зелено-білі» не поступалися суперникам і підсумковий рахунок – нічия 0:0 – став для них як абсолютно заслуженим, так і цілком прийнятним.
 
Тепер буде цікаво подивитися, як карпатівці зіграють проти одноліток-говерлян. Цей матч матиме додатковий підтекст – справа в тому, що команди в першості України гратимуть в одній групі. Відомо, що зустрінуться вони в 5-му турі в Ужгороді та в 12-му у Львові. Зрозуміло, що сьогоднішня гра товариська і її результат немає жодного турнірного значення. Однак в плані психології все виглядає дещо по-іншому. Переможець нинішнього поєдинку, хто б що не говорив, матиме над суперником перевагу в психологічному аспекті вже в офіційній зустрічі, яке відбудеться 22-го серпня (базовий день).

ЗІК