Віктор Балога: “Вчора був на комісії з росіянами. Враження похмурі. Багато невихованості, від цього гостинних українців трясло”

Путін з Медведчуком пили шампанське та слухали музику коло фонтана

Стали відомими нові подробиці гостювання президента Росії Володимира Путіна в кримському маєтку Віктора Медведчука. Господар провів екскурсію для гостя, йдеться в сюжеті ТСН. Зокрема, Медведчук розповів, що в його будинку колись зупинялися відомі російські письменники Антон Чехов і Лев Толстой.

Також власник маєтку продемонстрував кумові музичний фонтан. У сімейному колі Медведчуків Путін випив шампанського, закусив фруктами і поїхав. Російський очільник, перебуваючи напередодні в Україні, не переставав дивувати українців.

Так, він на 4 години запізнився на переговори з Президентом Віктором Януковичем, адже дорогою з аеропорту вирішив поспілкуватися з російськими байкерами. Колишній міністр закордонних справ України Володимир Огризко назвав цей факт “дипломатичним хамством”.

А міністр надзвичайних ситуацій Віктор Балога так прокоментував події того дня: “Вчора був на комісії з росіянами. Враження похмурі. Багато невихованості, від цього гостинних українців трясло”.

tsn.ua