Діти угорських поліцейських відпочивали на Закарпатті

30 дітей угорських поліцейських відпочили у закарпатських Лумшорах. Це стало можливим завдяки співпраці профспілок атестованих працівників органів внутрішніх справ України та поліції Угорщини. Окрім активного відпочинку, занять спортом, екскурсій та сходження на полонину, хлопці та дівчата знайомилася з побутом та культурою нашого краю. В переддень від’їзду до дітей завітали українські колеги їхніх батьків.

Закарпатські правоохоронці розповіли про особливості, романтику та складності благородної професії міліціонера. Співробітники науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області продемонстрували дітям техніку та інвентар, які допомагають у пошуках злочинців. Міліцейським кінологам теж було що розповісти та показати. Ефектні виступи їх чотириногих вихованців викликали справжнє захоплення дітвори.

Вже найближчим часом група дітей українських правоохоронців вирушить на відпочинок у сусідню Угорщину. З часу, коли у 2010 році представники Закарпатської обласної організації профспілки атестованих працівників органів внутрішніх справ України та Профспілки поліції Угорщини підписали Договір про співпрацю, такі взаємні поїздки дітей правоохоронців стали щорічними.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області