Закарпатська “Говерла” програла “Чорноморцю”

14 липня, відбувся матч першого туру української Прем’єр-ліги, в якому одеський Чорноморець забив у першому таймі 3 голи Ужгородській Говерлі, але ледь не втратив перемогу.

Післяматчевий  коментар Олександра Севідова:

– Можу лише прокоментувати дві п’ятихвилинки. Ще й гол другий, напевно стане вінцем найкурйозних голів в Yutub. Сьогодні нам «Чорноморець» показав, яка різниця між першою та прем’єр-лігою. У нас сьогодні було п’ятеро деб’ютантів, тож безумовно вони хвилювалися, втрачали м’ячі в простих ситуаціях.

«Чорноморець» двічі пробивши в ствір воріт повів в рахунку 3:0 після першого тайма. Але що поробиш – це футбол. А в перерві сказав хлопцям вийти і битися не за очки, а за свою честь. Слід віддати належне хлопцям, вони віддали всі сили в цій грі. Можливо нам не вистачило майстерності вибороти тут одне очко.

– Нині О.Кисрін вийшов в другомі таймі, він вийшов через необхідність, або ж не готовий до матчів рівня Прем’єр-ліги?

– Якби всі молоді футболісти виходили на поле з таким бажанням як Олександр, то була б гра інакша. Він на полі не через те, що його прозивали колись «Чорноморська акула» або ж через те, що грав під моєю орудою в донецькім «Металурзі». Він зробив велику помилку, коли оголосив про завершення своєї кар’єри. Думаю, Сашко добився права на те, щоб грати в Прем’єр-лізі, є його роль в другому забитому голі. А те, що вийшов у другому таймі, ну йому ж 35 років, а ще потрібно два голи забити, щоб лік його голів був круглим. Якби тут був Семен Йосифович (авт.. Альтман), то він би сказав: «Я спеціально його випустив, щоб йому поаплодували». І повірте йому таки поаплодували – Одеса пам’ятає своїх героїв.

– Що скажете про деб’ют Одонкора?

– Сьогодні саме з його подачі був забитий м’яч. Він готовий зіграти на хорошому рівні 15 хвилин. Він прибув до розташування клубу 2 дні тому. По тій же причині не отримали сертифікат трансферний ще на двох футболістів, тому й не брали участь в матчі. Саме поряд з такими футболістами будуть зростати наші молоді гравці.

– Ваші враження від стадіону?

– Хороший стадіон, але не задавайте мені запитання стосовно стану поля.

– Дякую.

zakarpattja.uz.ua