Закарпатська журналістика зазнала втрати – помер Євген Морозов

В Ужгороді на 75 році життя помер відомий закарпатський журналіст Євген Олександрович Морозов.

Його життя обірвалося саме тоді, коли здавалося б мудрість та життєвий досвід мають прислужитися для великих та добрих справ. Він багато встиг, але планував зробити ще більше.

Усе своє життя Євген Морозов присвятив журналістиці.  Його знали як талановитого журналіста, людину з активною позицією, енергійну та принципову.

Працював свого часу у «Закарпатській правді»,  був головним редактором російськомовної газети «Єдинство+».

Заслужений журналіст України приймав активну участь в громадському житті Ужгорода, був членом правління обласної організації журналістів та одним із засновників обласної громади російської культури “Русский дом”. Свого часу був представлений у обласному ТОПі впливових людей Закарпаття.

Закарпатські читачі пам’ятатимуть гострі публікації за підписом О. Боржава, це був творчий псевдонім Євгена Олександровича. Спокійний, зовні врівноважений, мудрий і завжди з іскрою в очах – саме таким запам’ятався Євген Олександрович.

Колектив газети “Неділя” поділяє важкий біль втрати, і висловлює щире співчуття родині і близьким покійного. Світла пам’ять про Морозова Євгена Олександровича залишиться в наших серцях назавжди.

zakarpatpost.net