Ужгород в темряві і без світлофорів

Головні регулятори дорожнього руху – світлофори – в Ужгороді знову не працюють. Як повідомляє місцева преса, основна причина відключення – це борги міста перед «Обленерго», що складають 240 тисяч гривень.
Уже близько місяця потерпають ужгородці в заторах на дорогах міста. Непрацюючі світлофори вже стало звичними для водіїв, які за цей час навчилися знаходити вихід із складних ситуацій.

Рух на дорогах в обласному центрі нині не регулюється ніяк. Автомобілісти рухаються, дотримуючись правил дорожнього руху. Перехрестя на вулиці Анкудінова – одне з найскладніших в місті. Тут водії страждають у постійних заторах.

А після того, як світлофори вимкнули, рух тут став взагалі неможливий. Аби уникнути аварій, краще об’їхати півміста, – кажуть водії.

Та от Анкудінова – не єдина вулиця, де не працюють основні регулятори дорожнього руху. Періодично світлофори гаснуть на всіх вулицях міста. Те, що вони не працюють ввечері, ще допустимо , а от вдень , коли рух надзвичайно інтенсивний, окрім того, що це створює масу незручностей, збільшується і ризик аварій.

У місцевій владі кажуть: світлофори не працюють через борги міста перед за електроенергію, а саме 240 тисяч гривень. Коли запрацюють світлофори, не знає ніхто.

Тож і водіям, і пішоходам варто бути пильними на дорогах, адже рух на вулицях не ругулюють ні світлофори, ні працівники ДАІ.

m-studio.net.ua