Чопська митниця допомагає молодим спеціалістам з житлом

Керівник Чопської митниці Олександр Похилько допоміг вирішити житлову проблему для кількох дівчат – випускниць Академії Державної митної служби України, які приступили до роботи у закарпатську митну установу.
З батьківською опікою та турботою підійшов керівник митниці до проблемного питання, з яким стикаються майже усі курсанти-випускники після закінчення навчання – недорого знайти доступне помешкання. Адже на перших порах будь-якої роботи досить важко, особливо для приїжджих молодих спеціалістів, винаймати квартиру, яка відповідала б їх матеріальним статкам.

Дівчата-випускниці із віддалених областей – Запоріжжя та Луганщини, відтепер житимуть у службовій квартирі з усіма необхідними зручностями майже безкоштовно. З неабиякою радістю молоді митнички сприйняли гарну новину – їх поселяють у трьохкімнатну службову квартиру з євроремонтом, неподалік від адміністрації Чопської митниці. Приймаючі ключі від помешкання, дівчата щиро подякували Олександру Івановичу за вирішення житлового питання.

Стосовно інших випускників, Олександр Іванович також доручив керівникам підрозділів допомогти кожному новоприйнятому інспектору знайти житло за найближчим місцем роботи.
Вікторія Сенгетовська,прес-секретар Чопської митниці.