Цього літа до Закарпатського обласного управління МВС прибули 60 випускників

Щороку ряди міліції поповнюються новими працівниками, які після закінчення вищих навчальних закладів Міністерства внутрішніх справ отримують офіцерські звання та стають на захист Закону.

Цього літа до обласного управління МВС прибули 60 випускників, кожен з яких працюватиме за своєю спеціальністю – карний розшук, боротьба з економічною злочинністю, слідство, громадська безпека, криміналістика, ДАІ, кадрове забезпечення та інші.

Під час зустрічі з молодими міліціонерами начальник УМВС генерал-майор Віктор Русин розповів про інститут наставництва, адаптацію до нових умов служби, формування і розвиток професійних та особистих якостей.

– Сьогодні ви розпочинаєте свій міліцейський шлях і перейдете від теорії до практики. Усі ваші вчинки працюватимуть на авторитет нашого відомства, який завжди у повазі серед населення. Недарма кажуть, що міліціонер попереду усіх проблем, адже незалежно від соціального статусу за допомогою до правоохоронців звертаються усі. Тож вчіться терпінню та виваженості, бо саме від вашого рішення та підпису може залежати доля людини, – а наприкінці зустрічі Віктор Русин побажав «новобранцям» оперативної вдачі.

zak-umvs.gov.ua