В Ужгороді пройшов семінар по впровадженню енергозберігаючих технологій

У середу, 18 липня, в Ужгороді відбувся семінар на тему «Стратегічні напрями розвитку впровадження лінійних систем у сфері енергозбереження на території України і Словаччини у рамках спільного українсько-російсько-словацького консорціуму».

У заході взяв участь заступник керівника краю Володимир Приходько, гендиректор товариства «Перспективні лінійні технології» (Російська Федерація) Микола Рєпін, перший секретар генконсульства Словацької Республіки в Україні Олександр Шкурла.

Семінар відбувся у рамках реалізації в області програми енергозбереження. Зокрема, під час заходу компанія «Перспективні лінійні технології» презентувала свій продукт. Компанія займається розробкою та впровадженням комплексних рішень для потреб енергетики та комунального господарства. Працює на базі інноваційного підрозділу широколінійного доступу до Інтернету. Колективом компанії розроблені норми будівництва широколінійної мережі з використанням BPL технологій, адаптованих під структуру багатоквартирних будівель.

– Впровадження подібних інноваційних технологій дозволить зробити значний крок вперед у впровадженні енергозберігаючих технологій в краї, – зауважив під час виступу заступник керівника краю Володимир Приходько.

Прес-центр ОДА