в Ужгороді пройшла колегія податкової служби Закарпаття

Реальному бізнесу – тільки поліпшення податкового сервісу, без будь-якого тиску і втручання. Таким є принцип роботи податкової служби, над втіленням у життя якого і повинні працювати всі податківці Закарпаття, наголосив голова ДПС в області Василь Іванчо на засіданні колегії за результатами І півріччя, яке відбулося 17 липня.

Кожен податківець повинен врахувати у своїй роботі стратегічні напрями роботи податкової служби, визначені керівництвом Державної податкової служби: впровадження електронних сервісів обслуговування; стимулювання інвестиційного клімату, зростання економіки, створення рівних конкурентних умов; забезпечення стабільного і ритмічного наповнення бюджетів всіх рівнів, однак не за рахунок тиску на реальний бізнес; стабілізація податкового законодавства; підвищення рівня податкової культури і її пропаганда серед всіх учасників податкового процесу.

Керівник податкової служби краю охарактеризував роботу органів ДПС області у І півріччі 2012 року. Так, за 6 місяців поточного року до Зведеного бюджету області забезпечено надходження 969,1 млн. грн. платежів, що на 15,6%, або на 130,9 млн. грн. більше, ніж за відповідний період 2011 року. Збір платежів до Держбюджету склав 413,7 млн. грн., що на 17,9% більше минулорічного періоду.

ДПС у Закарпатській області увійшла у число небагатьох областей, які забезпечили виконання завдання по всіх основних податках і ключових показниках. За дорученням голови ДПС України Олександра Клименка головний податківець краю передав слова подяки всьому колективу ДПС області за зусилля та професіоналізм.

Василь Іванчо висловив сподівання, що зазначений позитив буде збережено і надалі. Однак наголосив, що потрібно покращити роботу щодо наповнення місцевих бюджетів, повідомили zakarpatpost.net у відділі взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Закарпатській області.

zakarpatpost.net