Мер Ужгорода вимагає від “Уж-світло” трудової дисципліни й доходів

Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов звернувся до директора КП “Уж-світло” з вимогою розібратися з трудовою дисципліною на підприємстві та попрацювати над доходами

Цієї середи на засіданні виконавчого комітету Ужгородської міської ради заслуховували інформацію про роботу комунального підприємства “Уж-світло”, котре прийшло на зміну КП “Міськсвітло” та нині має оновити роботу із забезпечення зовнішнього освітлення в обласному центрі.

Міський голова Віктор Погорєлов наголосив директорові підприємства Володимиру Милю на необхідності дотримання трудової дисципліни колективом (проблеми з якою засвідчила нещодавня перевірка). Звісно, мер вимагає активізації роботи. Так, зокрема, наказано розробити дієвий механізм збору оплати з рекламодавців, які користуються обладнанням “Уж-світла” (опорами електросвітильників) та за послуги з освітлення рекламних конструкцій, аби підприємство мало доходи.

Це більше ніж на часі, адже, як резюмував директор Департаменту міського господарства Олексій Касперов, підприємство перебуває у вкрай незадовільному стані, і майже критичній фінансовій ситуації, перебравши борги за електропостачання.

На сесії міської ради розглядатиметься питання про способи покращення справ “Уж-світла”. Нинішня ситуація не задовольняє міського голову, і на виконкомі Віктор Погорєлов наголосив, що вуличне освітлення – це більш ніж важливо, адже безпосередньо пов’язано з комфортом і безпекою городян. На виконкомі прозвучали нарікання в роботі систем вуличного освітлення, мер наказав розібратися і в найближчий час прозвітувати про результати.

Про це  повідомили в прес-службі Ужгородської міської ради.