Янукович прийшов попрощатися з Богданом Ступкою

Біля труни видатного актора вартує почесний караул та встановлено державний прапор України.

Президент Віктор Янукович перервав свою відпустку і прибув в Національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка, де проходить громадянська панахида по видатному акторові театру і кіно Богдану Ступці, який помер вранці у неділю, 22 липня.

 

 

 

 

 

 

Янукович висловив співчуття родичам Богдана Ступки, поспілкувавшись з кожним з них. Сцена, на якій встановлено труну з тілом актора, потопає у квітах. Біля труни знаходяться рідні та близькі Ступки, вартує почесний караул, встановлено державний прапор України.

Попрощатися з Богданом Сильвестровичем прийшли також колишні президенти України – Леонід Кучма і Віктор Ющенко, члени українського уряду, Громадської гуманітарної ради при президенті України, членом якого був Ступка.

Церемонію прощання відвідав режисер Володимир Бортко, у якого Богдан Ступка зіграв головну роль у фільмі “Тарас Бульба”, посол Росії в Україні Віктор Зурабов, спеціальний представник президента Росії по взаємодії з Форумом країн-експортерів газу Віктор Зубков.

Потік бажаючих попрощатися з великим актором не припиняється. Серед тих, хто прийшов. також є колеги Ступки по театру і кіно, численні шанувальники його таланту.

Нагадаємо, видатний актор помер 22 липня вранці на 71-му році життя після тривалої хвороби в столичній клініці “Феофанія”, де він провів останні чотири місяці життя.

tsn.ua