Концерт Філіпа Кіркорова у Мукачеві залило дощем

25 липня до Мукачева завітав поп-король російської естради Філіп Кіркоров. Приїхав на запрошення свого друга Алекса Ровта.
Символічно, що ввостаннє зірка відвідувала місто над Латорицею в далекому 2002 році, також на запрошення Ровта, коли той святкував свій 50-річний ювілей.

Дійство відбувалось на стадіоні ДЮСШ. Концерт розпочався з годинним (!) запізненням. Всьому на заваді стала погода та затримка поп-короля в дорозі.

Треба віддати належне технічним працівникам, які змогли привести сцену до ладу після дуже потужного та тривалого дощу. До речі, цього самого дощу цього вечора небесна канцелярія послала на Мукачево дуже багато. Практично цілий вечір він то починався, то закінчувався, а наприкінці концерту пішла справжня злива, яка, втім, не змогла зіпсувати «підмоченого» настрою мукачівців.

Філіп Бердосович відспівав майже дві години. Для мукачівців пролунали як добре відомі старі хіти, так і нові композиції співака.

На свято завітав практично весь депутатський корпус Мукачівської міської ради, керівники підприємства та просто пересічні мукачівці. Попри витівки погоди, свято вдалося.

 Інтернет-видання “Панорама Мукачева”