У Азарова зацікавились, що українці пишуть у соцмережах

В уряді зацікавилися життям соціальних мереж. Як повідомляє кореспондент ТСН, у Кабінеті міністрів створили управління з інформаційної безпеки, яке моніторитиме зміст соціальних мереж.

Інтерес до неофіційного інтернет-спілкування українців урядовці називають відповіддю на вимоги часу. Адже в Україні справжній бум популярності інтернет-ресурсів. Водночас, у секретаріаті Кабміну запевнили, що виявляти незадоволених, зокрема, серед журналістів, таким чином не будуть. Та це, кажуть, і фізично неможливо. Бо у соцмережах мільйони користувачів. А у новоствореному урядовому управлінні лише 13 співробітників.

“Будуть дивитися не за тим, що відбувається в соціальній мережі з точки зору рецензування, ні, звичайно. Мова йде про інтерес до соціальної мережі як до того нововведення, з яким суспільство живе”, – запевнив заступник керівника секретаріату Кабміну Юрій Авксентьєв.

Нагадаємо, Микола Азаров нещодавно заявив, що переглядає Facebook кілька разів на день, хоча на повноцінне спілкування в соцмережі в нього бракує часу.

http://tsn.ua/