У 19-річного закарпатця знайшли марихуану

Співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Закарпатській області спільно зі співробітниками Хустського міськвідділу у ході оперативно-розшукових заходів затримали 19-річного мешканця м. Хуст, в якого було виявлено та вилучено паперовий згорток, в якому знаходилося близько 10 гр. марихуани.

Ще в одного громадянина – 25-річного жителя Хуста – правоохоронці виявили та вилучили 6 гр. наркотиків. Вирішується питання про порушення проти молодиків кримінальної за ч. 2 ст. 309 КК України. Тож, якщо буде доведено їхню вину, хлопцям загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.  
 
Нагадаємо, що днями співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків спільно з правоохоронцями Воловецького райвідділу міліції та бійцями спецпідрозділу «Беркут» в с. Нижні Ворота на Воловеччині затримали 30-річного жителя Іршавського району.
 
Молодик прямо на головній площі населеного пункту збув 52-річному ужгородцю аж 1 кг марихуани. За «товар» чоловік отримав 5000 грн. Наркотичну речовину та гроші вилучено. Стосовно збувача наркотичного «зілля» порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Затриманому чоловікові загрожує від дев’яти до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 УМВС України в Закарпатській області