Закарпатська міліція в пошуках наркотиків

Нічної пори в селищі Солотвино на Тячівщині працівники міліцейської служби по боротьбі з наркотиками, маючи відповідну оперативну інформацію, затримали одного з відпочиваючих—19-річного жителя Хуста, в якого знайшли та вилучили шприц із наркотичною речовиною амфетамін.

За даним фактом вирішується питання про порушення кримінальної справи. Слідство повинно з’ясувати, звідкіля в хлопця наркотики і для чого вони йому: для себе чи для збуту.

А Ранкової пори на вулиці Мукачева якийсь водій автомобіля «Фольксваген» перекрив в’їзд на парковку, заблокувавши в’їзд іншим авто. З нахабою вирішили розібратися працівники патрульної служби.

Як з’ясувалося, 25-річний водій, місцевий житель, перебував за кермом в стані алкогольного сп’яніння. Але й це ще не все: на передній панелі іномарки правоохоронці виявили та вилучили два паперові згортки з марихуаною вагою 15 грамів.

Тож тепер, окрім адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння, молодик нестиме ще й кримінальну—за наркотики.

zakarpatpost.net