Покупець “Корони” має відношення до ресторану “Апріорі” в Ужгороді

Один із засновників підприємства, що придбало на «таємному» конкурсі недорого історичний об’єкт у центрі Ужгорода – комплекс «Корона», має безпосереднє відношення до іншого об’єкту, розташованих неподалік – ресторану «Апріорі». 

На веб-сайті Єдиного державного реєстру (цей же витяг продемонстрував журналістам на прес-конференції директор Департаменту міського господарства О.Касперов), в інформації про засновників йдеться: Максим Сємаков 1977 р.н. та Андрій Захарченко 1967 р.н. Подано й контактний номер телефона – 0506217761

Цікаво, що цей самий номер телефону та контактну особу Максим подано у переліку вакансій на сайті job.ukr.net . Тут шукали повара, піциолога, кальянщика, бармена, офіціанта та охоронця для ресторану «Апріорі» в Ужгороді, який розташований на площі Театральній. На цій же площі розташована і «Корона».

Відомо, що ресторан «Апірорі» належить підприємцю, депутату Ужгородської міськради Івану Волошину. Газета «РІО» у суботньому номері опублікувала статтю, де йдеться про те, що «мер та депутат Волошин поклали око на комунальне майно міста (як от готельно-ресторанний комплекс «Корона», будівля школи здоров’я, хімчистка, аптека та ін.).

Щодо причетності депутата І.Волошина до придбання «Корони», директор Департаменту міського господарства Олексій Касперов сьогодні під час брифінгу сказав: «Я не можу коментувати те, чого не знаю. Я чув різні чутки, але їх не збираю, бо у мене робота більш офіційна».

Як повідомляв zaholovok.com.ua комплекс «Корона», що у центрі Ужгорода та є пам’яткою архітектури місцевого значення, придбало ТОВ «Проект Готель Консалтинг ЛТД». Ця структура зареєстрована 19 липня 2012 року (за 12 днів до продажу “Корони”) в Єдиному державному реєстрі юридичних та фізичних осіб-підприємців за місцезнаходженням: м. Ужгород, вул. Петефі, 14.

zaholovok.com.ua