Сенатори Чехії знайомляться із Закарпаттям

Горизонти співпраці Закарпаття з Чеською Республікою з кожним роком розширяються. Нинішнього року обласна рада підписала Меморандум про співпрацю з Асоціацією друзів Закарпатської області у Сенаті Чеської Республіки, яким визначено основні напрямки такої співпраці.

У рамках реалізації Меморандуму на Закарпатті для ознайомлення з нашим краєм та обговорення конкретних пропозицій співпраці побувала група сенаторів та працівників Сенату на чолі з головою статутно-правового комітету Сенату Мірославом Антлом. В її складі також заступник голови комітету з питань охорони здоров’я та соціальної політики Сенату Радек Сушіл.

Протягом шести днів члени делегації відвідали міста Ужгород та Мукачево, побували на Міжгірщині, зокрема в Колочаві та Синевирі, відпочили в горах.

Учора високоповажні чеські гості знайомилися з Мукачевом. В ході відвідин вони зустрілися з міським головою Золтаном Ленд’єлом, побували в Мукачівському історичному музеї «Замок Паланок».

Як попередньо прогнозує міський голова, практика діалогу із Чехією принесе гарні плоди, а найперше очікує у комунальному господарстві.

 Прес-служба обласної ради