Андрій Балога запросив на “Мукачево скликає друзів”

Вітати гостей фестивалю “Мукачево скликає друзів” кращому українському рок-гурту допомагатимуть також хлопці з Рокаш та Without Limits.

28 серпня о 20.00 на стадіоні “Спартак” відбудеться традиційний концерт в рамках фестивалю “Мукачево скликає друзів”. Його організатором виступив бізнесмен Андрій Балога.

У розмові з mukachevo.net він зазначив, що радий буде побачити на святі не тільки мукачівців, а й гостей з усієї області та сусідніх регіонів, адже фестиваль має назву “Мукачево скликає друзів”:

– Це вже традиція організовувати великий концерт у місті наприкінця серпня. Цього разу я взяв це на себе. Запросив Океан Ельзи тому, що Святослав Вакарчук родом з Мукачева, але досі чомусь тут не виступав. Тому, гадаю, добре, якщо нарешті він заспіває і у рідному місті.

Вхід на концерт буде безкоштовним. Водночас, на трибунах стадіону буде виокремлено так званий VIP-сектор (сидячі місця з гарним кутом огляду сцени). Потрапити туди зможе кожен, адже незабаром на Мукачево.net буде оголошено розіграв VIP-квитків.

mukachevo.net