У Сваляві інвалід кинувся під потяг

Серед ночі «швидка» доставила у Свалявську ЦРЛ непритомного чоловіка, понівечене тіло якого знайшли біля залізничного переїзду в місті.

Лікарі діагностували в потерпілого політравму та травматичний шок, його помістили в реанімацію, але, на жаль, порятувати життя людини не вдалося.

Про пригоду медики повідомили в міліцію. Як з’ясували правоохоронці, 51-річний житель Сваляви був інвалідом третьої групи, тривалий час хворів, через що вирішив звести рахунки з життям. Вечірньої пори чоловік пішов з дому, дочекався біля переїзду потяга й кинувся під нього…

У Перечинську ЦРЛ доставили пізно ввечері ще одного самогубцю. Перебуваючи в гостях у родичів і хильнувши зайвого, 28-річний житель району порізав собі склом вени на руці. Померти самогубцю не дали лікарі.

А от 18-річному жителю Мукачівщини допомога лікарів вже не знадобилася: його бездиханне тіло виявила в зашморгу на дереві біля хати сестра. Причина суїциду з’ясовується.

Накоїв лиха й 30-річний житель Виноградівщини. Посварившись з дружиною, молодик не придумав нічого розумнішого, як… випити агрохімікатів для обробки рослин. Потерпілого помістили в реанімацію районної лікарні.

zak-umvs.gov.ua