Віце-президент “Говерли” Олександр Шуфрич поспілкувався з вболівальниками

На ужгородському стадіоні «Авангард» у неформальній атмосфері відбулася зустріч найпалкіших уболівальників «Говерли» з віце-президентом ФК «Говерла» Олександром Шуфричом.

Під час зустрічі торкнулися багатьох питань – організації виїздів на матчі групи відданих уболівальників, ситуації в команді, трансферної політики та багатьох інших питань, які турбували шанувальників нашого клубу.

Олександр Несторович упродовж години надав вичерпні відповіді на всі питання, які цікавили наших фанів. Віце-президент закликав уболівальників бути більш активними у підтримці нашої команди й не лише під час футбольних матчів, а й поза ним, а на відповідній сторінці «В контакті» в мережі Інтернет бути більш виваженими у судженнях щодо команди та селекційної політики.

Щодо мікроклімату всередині колективу керівник клубу зауважив, що після п’яти поразок хлопцям важко у психологічному плані. Але на те вони й професіонали, щоб вибиратися з цієї ями й здобувати бажані залікові бали, а з ними нормалізувати мікроклімат у команді.

Насамкінець О.Шуфрич додав, що на прохання вболівальників наступна подібна зустріч пройде за участі гравців нашої команди, які безпосередньо надаватимуть відповіді за власні дії на футбольному полі, повідомили “НЕДІЛІ” у інформаційному відділі ФК “Говерла”.

zakarpatpost.net