Як “Металіст” “познущався” над “Говерлою” в Ужгороді

Харківський “Металіст” перервав серію невдалих матчів у чемпіонаті України.

Підопічні Мирона Маркевича розгромили ужгородську “Говерлу” – 3:0.

Хонатан Крістальдо відкрив рахунок на 16-й хвилині. Отримавши пас від Соси, нападник класним ударом вразив ворота Бабенка, який навіть не ворухнувся.

А за 15 хвилин свій перший гол у складі “Металіста” забив Вілліан Гомес. Бразилець після пасу Соси прорвався у штрафний суперника, класно поклав на газон Малішича і пробив у дальній нижній кут.

Під кінець зустрічі “Металіст” заробив 11-метровий після того, як Сотіріс Балафас зіграв рукою у власному штрафному майданчику. До точки підійшов Крістальдо і легко переграв Бабенка.

Таким чином, харків’яни підняли собі бойовий дух напередодні старту у Лізі Європи проти бухарестського “Динамо”. А ось ужгородці зазнали шостої поразки поспіль у чемпіонаті України.

У наступному турі “Говерла” поїде в Маріуполь до “Іллічівця”, а “Металіст” вдома зустрінеться з “Кривбасом”.

Головний арбітр: Сергій Бойко (Іванків, Київська область)

Говерла: Бабенко, Малішіч, Гибалюк, Єлісєєв, Одонкор, Райчевіч (к), Печонкін (Балафас 42), Трухін, Мелікян, Міщенко (Трішовіч 71), Микуляк (Лопес 57)

Металіст: Горяїнов, Шелаєв, Папа Гуйє, Торсільєрі, Пшеничних (Ребенок 53), Шарпар, Хав’єр, Бланко (Фініньо 71), Соса (к), Вілліан (Торрес 81), Крістальдо

Попередження: Гибалюк, 39; Малішіч, 47; Мелікян, 57; Лопес, 80 – Ребенок, 64; Бланко, 68.

prosport.tsn.ua