Мукачівська міліція розкрила вбивство жінки

19 серпня до правоохоронців Мукачева звернувся 20-річний місцевий мешканець і повідомив, що вже декілька днів його тітка, 37-річна мешканка Мукачева, не відповідала на телефонні дзвінки. Тому він, розбивши вікно, проник у будинок тітки й виявив її мертвою.

На місце пригоди одразу виїхала слідчо-оперативна група мукачівського МВ УМВС. Міліція виявила тіло жінки, голова якої була накрита білим рушником, біля вхідних дверей у квартирі. У потерпілої було виявлено ушкодження черепа. А з гаража мукачівки зник її автомобіль.

Вжитими заходами працівниками управління карного розшуку спільно із слідчим управлінням було розкрито цей злочин і встановлено особи вбивць. Як з’ясувалося, мукачівку вбили з метою заволодіння її майном двоє її знайомих — жителі Мукачева віком 28 та 23 роки. Цей злочин стався пізно ввечері 15 серпня. Перебуваючи в квартирі потерпілої, зловмисники, за попередньою змовою, повалили господиню оселі на підлогу, після чого один тримав жертву за ноги, а другий завдав їй кілька ударів молотком по голові, що й призвело до смерті жінки. Після цього вбивці викрали з квартири потерпілої золоті вироби, а з гаража—автомобіль, який перегнали в м.Чоп з метою продажу.

Одного з вбивць затримано, він зізнався у скоєному. У річці Латориця міліціонери знайшли знаряддя скоєння вбивства — молоток, який викинули туди вбивці. В одному з ломбардів Чопа вилучено викрадені з квартири золоті вироби вбитої.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ст. 115 ч.1 ККУ (навмисне вбивство). Другого учасника вбивства продовжують розшукувати.

zak-umvs.gov.ua