У Перечині хлопець побив водія автобуса

День для звичайного сільського хлопця не віщував неприємностей.

Враховуючи, що була субота, попоравши хатні справи, він вирішив поїхати на футбольний матч до міста Ужгород. Чи то програш обласної команди, чи з якихось інших причин, додому хлопець приїхав геть напідпитку. Маючи буйну натуру, аби не дратувати батька, з яким проживає в хаті, узяв велосипед та поїхав до села.

На центральній дорозі його обганяв службовий автобус, водій якого побачивши п’яну людину на велосипеді, що рухалася посередині дороги, почав гучно сигналити. Через це велосипедиста охопила лють, і, зупинивши автобус, він миттю залетів до громадського транспорту та почав наносити удари водію автобуса.

З’ясувалося, що така поведінка звична для парубка, бо за хуліганські дії на нього неодноразово скаржилися в райвідділ міліції односільчани, то він стільці побив у сільському барі, то погрожував фізичною розправою місцевим хлопцям.

Дільничний неодноразово проводив з ним профілактичні бесіди, аби вберегти парубка від непоправних наслідків своїх же необдуманих вчинків. Та цього вечора хлопцю здалося замало пригод. Зайшовши до сільського бару, аби випити кави, накинувся з кулаками на одного з відвідувачів закладу, як пояснює, той йому не сподобався.

Обоє потерпілих відразу звернулися до райвідділу міліції.Оперативно спрацювали дільничний інспектор та оперуповноважений карного розшуку Перечинського райвідділу міліції.

Вони провели ряд слідчо-оперативних дій, опитали свідків, потерпілих, що дало змогу встановити особу порушника та невдовзі затримати його. Наразі вирішується питання про порушення проти нього кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого ст. 296 ККУ «Хуліганство».

Мирослава ПЕКАР, Перечинський РВ УМВС

zak-umvs.gov.ua