Риболовля на водосховищі в Горбку стала платною

Ще в квітні цього року на сайті Закарпатдержрибоохорони повідомлялося про можливість безкоштовної риболовлі на водосховищі “Горбок” (“Роман-Потік”). Але часи змінюються…

Як повідомляє Закарпатдержрибоохорона, станом на 22 липня 2012 року фермерським господарством “Мочар ІР” (с. Арданово Іршавського району Закарпатської області) отримано ліцензію на здійснення рибогосподарської діяльності серії АВ № 581631,  Режим СТРГ (спеціального господарства) і науково-біологічне обґрунтування (див.посилання) на рибогосподарську експлуатацію водосховища “Горбок” (“Роман Потік”).

Вказаним переліком документів фермерському господарству “Мочар ІР” (користувач) надано право на здійснення всіх видів рибогосподарської діяльності на вказаній водоймі, у т.ч. і надання платних послуг у рибальстві.

Сума плати за рибальство встановлюється користувачем. Порядок проведення рибальства здійснюється відповідно до Режиму та Правил любительського і спортивного рибальства. Охорону водних живих ресурсів покладено на користувача.

Органами рибоохорони в межах визначених законодавствам буде надатися допомога користувачеві у боротьбі з браконьєрством (незаконним виловом, забороненими або промисловими знаряддями лову).